Diensten

Consulting

Consulting & HR interimmanagement

Vanuit mijn ervaring met Strategische personeelsplanning weet ik hoe je de koppeling maakt dus de ambitie en strategie van het bedrijf en hoe je dit vertaalt naar passend HR beleid. Ik weet niet alleen hoe je de stappen kan zetten maar ook toewerkt naar realisatie. Zodat de plannen geen papieren tijgers blijven maar gerealiseerd worden.

Je kunt mij inschakelen om tijdelijk een HR afdeling aan te sturen. Ik leg gemakkelijk verbinding tussen wat de business nodig heeft en welke ondersteuning vanuit HR hierbij passend is. Ik overzie snel wat er nodig is en langs welke lijnen we dat kunnen bereiken. 

 

Neem contact met mij op als:

– Je iemand zoekt die de uitkomsten van je strategische personeelsplan kan realiseren in samenhang met de stakeholders in jouw organisatie.

– Je wilt sparren over de aanpak van je nieuwe HR strategie en je hebt een onafhankelijk kritische blik nodig.

–  De inhoud nog moet worden bepaald en het  proces moet worden ingericht door iemand met ervaring in het opstellen van een toekomst gericht HR agenda.

– Je tijdelijke een ervaring interim HR manager zoekt die zowel op strategisch als op tactisch niveau kan meewerken

Team Coaching

Samenwerking& Communicatie

Zoals iedereen weet is goede communicatie ontzettend belangrijk voor een prettige samenwerking binnen een team. 

Maar soms lopen de zaken niet zo soepel…

Misschien zijn dit wel jullie vragen:

“Waarom reageert iemand zo fel op mij?”. “Hoe kan ik die andere collega beter begrijpen, of uitleggen wat ik bedoel?”. “Het voelt alsof we aan de verschillende kant staan van een rivier. Hij wil die kant op en ik juist de andere. We komen niet nader tot elkaar”. 

“In mijn projectgroep komen we er maar niet uit, we verliezen veel tijd energie met eindeloze discussies”. 

Als je op zoek wil gaan naar de antwoorden op deze vragen dan raad ik jullie aan gebruik te gaan maken van Life Languages. Een profiel van Life Languages geeft inzicht in je eigen communicatiestijlen/talen en ook hoe je echt de brug kan bouwen naar de ander. Life Languages is ontwikkelgericht, opbouwend en geeft als geen ander instrument inzicht in wat er werkelijk speelt.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je gewoon even checken of Life Languages jou kan helpen? Neem contact met me op. 

consulting

Projectmanagement

Ik heb in verschillende organisaties als projectleider gewerkt zoals bijvoorbeeld het vernieuwen van het totale HR beleid, het opstellen van een nieuwe arbeidsmarktcampagne voor een lastige doelgroep, het ontwikkelen van nieuwe MD aanpak, of het doorlichten van een organisatie op het gebied van ambitie, strategie naar HR speerpunten.

Mijn sterke punten liggen naast inhoudelijk kennis vooral bij het zorgen dat de gestelde doelen daadwerkelijk aansluiten bij de behoefte van een organisatie en dat de gestelde doelen worden gerealiseerd.

 

Regina Broeze, directeur bedrijfsvoering, Leger des Heils Rijnmond-Zuidwest

“Marloes heeft als projectleider in relatief korte tijd op deskundige wijze een reorganisatie van een verpleeghuis gerealiseerd. Marloes is een betrokken en deskundige projectleider die op een heldere wijze communiceert met zowel de opdrachtgever als de stakeholders.”

+31 612751054

beschikbaar van 09:00 – 17:00

Email marloes@blackbirdconsulting.nl