Diensten

Coaching

Ik krijg weleens de volgende vraag, wanneer ga je nu naar een coach, of met wat voor vragen komen mensen bij mijn in coaching. Er is natuurlijk een enorme diversiteit. Maar misschien zijn de volgende vragen behulpzaam:

– Ik ben leidinggevende van een team maar ik voel me eerder een soort stroman, en ben ik constant brandjes aan het blussen.

– Is dit alles? Ik had zoveel plannen maar wat is daar nu van terecht gekomen?

– Ik krijg als feedback dat mensen het idee hebben bij mij dat ik met alle winden meewaai. Ik vraag me zelf ook wel eens af waar ik nu voor sta.

– Waarom ben ik zo moe? Ik slaap zo slecht en lig maar te piekeren.

– Ik voel zo weinig de laatste tijd? Het lijkt wel alsof ik me alleen nog maar boosheid op merk of ongeduld. 

– Ik merk dat ik bang ben voor wat mijn collega’s van mij vinden. Het maakt me heel onzeker.

– Het lukt me niet om mijn werk af te krijgen. Ik ga regelmatig met een naar gevoel weer naar huis.

Deze vragen kunnen je flink bezig houden. Als je er met iemand over wil praten om te snappen wat hier aan de hand is en wat je daaraan kan doen? Neem dan contact met mij op.

In mijn coaching maak ik gebruik van verschillende invalshoeken zoals Life Languages, Focussen, Contextuele Therapie, RET en Acceptance and Commitment Therapy. 

Bekijk meer

Andere diensten

HR consultancy

Neem contact met mij op als: Je iemand zoekt die de uitkomsten van je strategische personeelsplan kan realiseren in samenhang met de stakeholders in jou

HR interimmanagement

Als ervaren leidinggevende kan je mij inschakelen om tijdelijke een HR afdeling aan te sturen. Ik leg gemakkelijk verbinding tussen wat de business nodig heeft