Diensten

Loopbaancoaching

baan- of thuissituatie

Het werk neemt een grote plaats in ons leven en heeft een enorme invloed op hoe we ons voelen. Als ons werk goed loopt zitten we lekker in ons vel. Maar als het op werk tegen zit om wat voor reden dan ook dan kan dit een hoop mentale energie kosten.

“Waar word ik gelukkig van in mijn werk?”. “Past deze baan nog bij mij?” “Welke roeping is er voor mij en hoe geef ik die handen en voeten?”

Maar het kan ook zijn dat je moet kiezen voor een studie of vervolgopleiding. Alle opties maken dat je het overzicht verliest en je maar blijft twijfelen.

Wil je hulp bij deze vragen of gewoon een keer sparren zodat je een volgende stap kan gaan maken, neem contact met mij op! Ik heb een grote hoeveelheid instrumenten tot mijn beschikken om je te helpen groeien in zelfinzicht en jou ondersteunen in het maken van een volgende stap.

Quote coache:

Ik wil je laten weten dat de nieuwe baan erg goed bevalt en dat ik mooi aan het groeien ben op de ontwikkelingen die we bespraken n.a.v. 7LL, luisteren naar m’n gevoel en dat meer met God doen.  Dank voor jouw bijdrage daaraan!

Lees mijn blog over de dronken man die zijn sleutels zoekt.

Bekijk meer

Andere diensten

HR consultancy

Neem contact met mij op als: Je iemand zoekt die de uitkomsten van je strategische personeelsplan kan realiseren in samenhang met de stakeholders in jou

HR interimmanagement

Als ervaren leidinggevende kan je mij inschakelen om tijdelijke een HR afdeling aan te sturen. Ik leg gemakkelijk verbinding tussen wat de business nodig heeft

Coaching

Ik krijg weleens de volgende vraag, wanneer ga je nu naar een coach, of met wat voor vragen komen mensen bij mijn in coaching. Er