Marloes Akkerman

Over mij

Eenvoudig op stap

''Morning has broken like the first morning Blackbird has spoken like the first bird''

In mijn bedrijf combineer ik al mijn kennis en ervaring op het gebied van (pastorale) coaching, HRM-management en projectmanagment. Opgeleid als Sociale- en organisatiepsycholoog ben ik werkzaam geweest als beleidsadviseur, projectleider en HR manager.

In mijn loopbaan kwam ik onwillekeurig altijd op plekken terecht waar het draaide om vernieuwing en verandering.  

Ook in mijn persoonlijke leven draait het steeds om vernieuwing en verandering. Ik vind deze vernieuwing in mijn geloof en verbaas me elkaar keer weer hoe Gods liefde mijn denken en handelen verandert.

Ik gebruik in mijn coaching of consulting verschillende bronnen die mij inspireren. Bijvoorbeeld oude spiritualiteit van Ignatius of contextuele coaching. Life Languages die je een prachtig inzicht geven hoe jij staat ten opzichte van de ander. Of fysiologische en psychologische inzichten over hoe stress je leven beïnvloedt. Of strategisch en tactisch aan de slag met vernieuwend HR beleid.

Ik heb verschillende manieren ontdekt die helpen om je zelf-inzicht te vergroten, hoe je staat tot de ander en ook als je daar open voor staat wat dat betekent voor je geloof.

Ik wil je helpen alle onderdelen van je leven met elkaar in verbinding te brengen zodat er heelheid ontstaat. 

Vernieuwing is mijn passie. Ik zie altijd weer een mogelijkheid om te vernieuwen en om te verbeteren. Dit doe ik niet vanuit de overtuiging dat vernieuwing “moet” maar omdat “vernieuwing” energie geeft om verder te komen, de toekomst tegemoet.

Mijn streven

Nieuw beginnen, like the first morning

De naam van mijn bedrijf komt uit de lied tekst “Morning has broken”. Het is de tekst van een oude hymne die gaat over Pasen. Een nieuwe ochtend en nieuwe begin. Het draaipunt naar vernieuwing.

In de vroege ochtend kan je de merel al horen, boven alles uit. Een nieuwe dag begint, helder en voor iedereen hoorbaar. Ik hou van vernieuwing en het liefst begin ik elke dag zo, hoopvol dat dit geluid voor ons allemaal is. Laat jij je er door aanspreken?

 

Mijn streven

''Dankbaarheid is het geheugen van het hart".

Specialiteiten in coaching
Specialiteiten in consulting

''Grote veranderingen terugbrengen naar praktische kleine stappen.''